Zeg maar gewoon Babs…

Ik ben Barbara Trienen; maar zeg maar gewoon Babs. Ik ben geboren en getogen in het Twentse Haagje Goor. Mijn liefde voor Twente steek ik niet onder stoelen of banken, en ik ben dan ook trots op mijn roots. In 2015 heb ik de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond en ik ben sinds 5 jaar fulltime fotograaf. Naast mijn commerciële werk, dat ik in opdracht maak van bureaus, merken en verschillende bedrijven, vind ik het belangrijk om (documentair) autonoom werk te maken om mijn artistieke kant te blijven ontwikkelen.

Als ik mijn eigen fotografie zou moeten omschrijven, dan komt ‘sferisch en ongedwongen’ het dichtst bij wat ik uit wil stralen. Ik probeer niet of nauwelijks te regisseren, want het moment waarin mensen en (hun) verhalen zich voordoen, dát is wat ik vast wil leggen.

Heeft o.a. gewerkt voor: Tubantia, PVDA Enschede, MoroccanOil Nederland, Univé, Strategisch Ontwerpbureau JA, Stimmt Digital, Bakermat, FC Twente, Goodzo IT, Anca Blok, Deventer Marketing, Salland Marketing, Gemeente Hof van Twente, CUBE, Beeldprikkels en veel meer.

Zullen we samenwerken?