Fotografie

Fotografie voor FC Twente, Talent Group Twente en de TOS.

 

In opdracht van de Talent Group Twente, de TOS en FC Twente heb ik diverse fotografie klussen mogen doen.

Uitgevoerde diensten
  • Fotografie
  • Concept creatie
  • Nabewerking

Fotografie voor de Talent Group Twente (TGT), Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS), en FC Twente.

Talent Group Twente (TGT) is de nieuwe netwerkgroep van de FC Twente. De TGT is een businessclub voor jonge professionals van 18 t/m 35 jaar. De missie van TGT is om jonge ambitieuze professionals met elkaar en met het bedrijfsleven verbinden. De netwerkgroep richt zich op startende ondernemers, bedrijfsopvolgers en op high potentials binnen grote bedrijven.

 

Aankondigingen van nieuwe leden en algemene updates  worden consistent in dezelfde formats op LinkedIn gepubliceerd, met natuurlijk een frisse en energieke foto van de leden. Het design en de vormgeving wordt gedaan door waanders.studio. Daarnaast draag ik een steentje bij aan de beeldtaal en de fotografie van TGT door consistente profielfoto’s van nieuwe leden te maken.

 

De TOS is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste sport- en zakenplatform van Oost-Nederland. De TOS bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de sportieve ambities van FC Twente. Omdat we de Talent Group Twente (TGT) zo goed uitlichten op LinkedIn, mochten waanders.studio en Barbara Trienen Photography ook aan slag voor de TOS. Iedere week wordt een TOS-lid uitgelicht op de LinkedIn pagina van de TOS en de website van FC Twente. Ik mocht de fotografie verzorgen voor de interviews, waanders.studio de vormgeving en het schrijven van de interviews.

FC Twente x Barbara

Fotografie voor FC Twente x Roetgerink Mode & Schoenen. Ieder seizoen sponsort Roetgerink de nieuwe pakken voor de staff-leden en de spelers, en deze moeten natuurlijk wel doorgepast worden. “Babs, kun je foto’s komen maken?” Ja tuulk!

Talent Group Twente (TGT) is de nieuwe netwerkgroep van de FC Twente.

Fotografie voor TOS, FC Twente.

This is where
you come in.