Productie & fotografie

Het is jullie vast niet ontgaan dat een paar weken geleden het Ladies Magazine van de Talent Group Twente is uitgebracht. (17 nov 2022) Hierin vertellen 29 TGT vrouwen over hun carrière, het leven daar om heen en natuurlijk de TGT.

Wij mochten alle beelden en ook de coverfoto verzorgen. Het was een groot feest om de foto’s bij FC Twente in de kleedkamer te schieten. Wehkamp verzorgde de styling en kleding.

Uitgevoerde diensten
  • Productie
  • Styling: Wehkamp - Christine Peter & Barbara Trienen
  • Fotografie
  • Concept
  • Coverfoto
  • Asstistentes: Chimene Frederiks & Yinthe Veldman

TGT Ladies Magazine

Bij de vrouwelijke bestuursleden onstond het idee om een eigen magazine uit te brengen, om de vrouwen binnen de TGT een podium te bieden om hun verhaal te doen. Als lid van de TGT mocht ik de beelden verzorgen voor het magazine. Al deze mooie vrouwen met ieder hun eigen verhaal, geportretteerd binnen en buiten het FC Twente stadion.

Tubantia over het magazine:

“De Talent Group Twente (TGT) is de jongste businessclub van FC Twente. Hoewel pas in 2020 opgericht, telt de club al 275 leden. Dat zijn jonge professionals (ondernemers en managers) van maximaal 35 jaar oud. En het percentage vrouwen onder de TGT-leden is bijna 25 procent.”

Glossy foto’s

Een twintigtal van die vrouwelijke TGT-leden wordt geportretteerd in het magazine Ladies. Ze vertellen over zichzelf, het bedrijf waar ze werken en wat hen drijft. Dit alles gelardeerd met glossy foto’s van Barbara Trienen en vormgegeven door Merkwaardig Ontwerp.

Het magazine kent een oplage van 1400 exemplaren en ploft dezer dag bij alle businessleden en skyboxhouders van FC Twente in de brievenbus. „We zijn er erg trots op”, zegt bladcoördinator Lian Pierik. „Ladies laat zien dat jonge ondernemers en managers ook een verhaal hebben en weten wat ze willen.”

Editorial shoot voor een verhaal in je magazine?