Fotografie & concept creatie

“Een eigen beeldbank om maximaal in te zetten, zowel lokaal als landelijk.”

In opdracht van New York Pizza hebben we een complete beeldbank ontwikkeld.

Uitgevoerde diensten
  • Fotografie
  • Concept creatie
  • Styling

New York Pizza is een Nederlandse fastfoodketen gespecialiseerd in pizza’s. De individuele vestigingen worden beheerd door franchisenemers.

De beeldtaal voor NYP is ontwikkeld voor een brede markt, voor zowel personeelswerving, sfeerbeelden uit de winkels, evenals de cultuur en de sfeer die overkomt via de beelden. Daarnaast zijn ook de feitelijke sfeerbeelden gemaakt, die online ingezet kunnen worden op de social kanalen en overige DTP werken zoals pizzadozen en raambestickering. De beeldbank wordt eens in de zoveel tijd aangevuld met nieuw materiaal. Zo zijn alle kanalen altijd up-to-date en houd je diversiteit in je beelden.

 

Michael Plat, Franchisenemer van New York Pizza: “Vooraf heeft Babs een moodboard gemaakt met welke stijl zij voor ogen had voor NYP. Na overleg hebben we besloten hiervoor te gaan en met een super mooi resultaat als gevolg. De foto’s zijn nog mooier geworden dan vooraf gedacht. Tijdens de shoot was iedereen die mee deed op zijn/haar gemak, en Babs deed haar ding. Met het eindresultaat zijn we super blij, en wordt nog altijd in al onze landelijke uitingen gebruikt. Door Babs haar fotografie hebben we een eenduidige stijl die wij in het hele land kunnen gebruiken in al onze uitingen. Dit gaat van folders, abri’s tot complete winkelpanden. Ook bieden de foto’s ‘een kijkje in de keuken’ als beleving naar onze klanten. Al met al heel erg tevreden over de samenwerking!”

This is where
you come in.