Fotografie

De cultuur vastleggen en vertalen naar een kloppend plaatje.

In opdracht van Stimmt, en in samenwerking met partner Strategisch Ontwerpbureau JA! is deze opdracht tot stand gekomen.

Uitgevoerde diensten
  • Sfeerfotografie
  • Beeldtaal ontwikkeling i.s.m. Strategisch Ontwerpbureau Ja
  • Portretfotografie

Samen met Strategisch Ontwerpbureau JA! hebben we gezocht om de juiste balans te vinden tussen het uitstralen van expertise, maar ook een cultuur die jong en verfrissend is.

Beleving speelt een belangrijke rol in de nieuwe uitingen van Stimmt. De meerwaarde zit in de combinatie van kloppende techniek en kick ass design. Ze noemen het ‘digital awesomeness’: de ultieme digitale merkervaring. Als Stimmt een online platform oplevert moet dat een doorvertaling zijn van de beleving die je hebt bij een merk; of dat nu een bedrijf, festival, product of artiest is. Techniek en design zijn daar ondersteunend aan.” Het was dan ook extra belangrijk om voor Stimmt een visuele identiteit, en tevens beeldtaal te ontwikkelen waarin die energie voelbaar is.

 

Bas Schlüter, Head of Design bij Stimmt: “De samenwerking met Babs is erg prettig. De setting waarin we sfeerfoto’s en portretfoto’s schieten is heel relaxed en ongedwongen. Dat past precies bij de bedrijfscultuur van Stimmt. Het fijne is ook dat we tijdens het schieten vaak de resultaten direct te zien krijgen, zodat we snel en gericht aanpassingen kunnen maken om de perfecte compositie van een foto te bereiken. Eerdere sessies met andere fotografen brachten ons niet de foto’s die we voor ogen hadden, maar met Babs hebben we de juiste klik en de beoogde fotografie richting gevonden. Bij Stimmt moet alles tot in de puntjes kloppen, van design tot techniek. Zowel de sfeerfoto’s als de portretfoto’s sluiten daar naadloos op aan en versterken het merk en de uitstraling van Stimmt. Door de jaren heen hebben we samen met Babs een zeer uitgebreide beeldbank van sfeerfoto’s en portretfoto’s gecreëerd. Dat geeft ons de mogelijkheid om in zowel on- als offline uitingen altijd de juiste foto’s te kunnen kiezen. Als we bezig zijn met een digitaal project voor een van onze klanten en daar is fotografie voor nodig, dan is Babs een van de eerste fotografen die we aanraden.”

This is where
you come in.