Fotografie & productie

Over Geloof & Liefde

In opdracht van Beeldprikkels & de verschillende gemeentes mocht ik de fotografie doen voor dit ontzettend mooie project. De foto’s zijn te zien tijdens de reizende tentoonstelling, op de website van Over Geloof & Liefde, en in het bijbehorende magazine, met daarin alle verhalen en portretten. Meer lezen over dit project of over de tentoonstelling? www.overgeloofenliefde.nl

Uitgevoerde diensten
  • Fotografie
  • Beeldconcept
  • Beeldbewerking
  • Productie

Tekst: Marc Nijenhuis
Concept project: Beeldprikkels

 

Over geloof en liefde valt veel te zeggen. Toch is erover praten niet overal vanzelfsprekend en gemakkelijk. Waar geloof en LHBTI elkaars pad kruizen, blijven monden en deuren nog vaak gesloten. Terwijl aan beide zijden verhalen en visies bestaan die gedeeld én gehoord mogen worden – want we weten zoveel niet van elkaar.

 

Over Geloof & Liefde wil gesprekken op gang brengen. Overtuigingen en ervaringen een stem geven. Bruggen bouwen tussen kerken, geloofsgemeenschappen, LHBTI’ers en LHBTIorganisaties. Oftewel: geloof en liefde verbinden. Zo kunnen we over en van elkaar leren, vanuit wederzijds respect én nieuwsgierigheid.

 

Over Geloof & Liefde is een platform voor persoonlijke verhalen en verschillende overtuigingen. Een veilige plek voor vragen en antwoorden. Voor goede gesprekken en nieuwe perspectieven. Voor ontmoeting en verbinding. En bovenal: voor mensen.

 

De campagne Over Geloof & Liefde is ter bevordering van open gesprekken over geloof en homoseksualiteit, door verbinding te initiëren tussen LHBTI- en geloofsgemeenschappen. Deze regionale campagne is ontwikkeld in samenwerking met COC, Verscheurd, Wijdekerk, gemeente Dalfsen, gemeente Kampen, gemeente Ommen, gemeente Steenwijkerland en gemeente Zwolle.

 

www.overgeloofenliefde.nl