Fotografie & concept creatie

Een nieuwe beeldbank voor Univé Oost.

 

In opdracht van Univé hebben we een complete beeldbank gemaakt, van sfeerbeelden op kantoor, in de winkel met klanten, tot aan de adviseur bij de klant en campagnebeelden voor de woon producten.

Uitgevoerde diensten
  • Concept creatie
  • Fotografie
  • Styling
  • Beeldbank

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten van Univé zijn in de meeste gevallen ook lid van de coöperatie. Naast hoofdvestigingen in Assen en Zwolle kent Univé een netwerk van 9 zelfstandige regionale afdelingen met in totaal circa 110 winkels. 

De vraag van Univé Oost was helder: een uitgebreide beeldbank voor de nieuwe website. De beeldbank is opgebouwd uit drie secties: De eerste is het kantoor: Sfeerbeelden van kantoor, sfeerportretten van de medewerkers voor op social media, en feitelijke shots van de ruimtes in gebruik. De tweede sectie is de winkel: Sfeerbeelden van de winkel, sfeerbeelden met klanten en adviseurs, en feitelijke shots van de ruimtes in gebruik. De laatste sectie gaat over de zakelijke klanten van Univé, waarbij de adviseur en klant in beeld zijn.” In dit geval zijn we langs gegaan bij Timmerfabriek Hendriksen en Melkveebedrijf Pasman Aalpol.

 

Tina en Marre (marketing communicatie afdeling Univé): “Er waren nieuwe foto’s nodig die wij kunnen gebruiken op de nieuwe website van Univé Oost. Bedrijfsfoto’s met personeel, maar ook foto’s van onze klanten op locatie. De samenwerking met Barbara is ons super goed bevallen. Naast dat ze super gezellig is, schiet ze erg mooie foto’s! Babs gaat zelfstandig aan de slag en ziet goed wat de mooie plekjes zijn om te fotograferen. Er zijn ontzettend veel foto’s aangeleverd die precies voldoen aan onze wens. We hebben nu een super uitgebreide beeldbank met veel verschillende soorten foto’s, die allemaal goed bij onze stijl passen. Het karakter van Univé Oost komt goed naar voren. Barbara heeft onze wensen volledig vervuld en we kunnen haar als fotograaf zeker aanraden.”

 

 

Fotografie voor de campagne met Wout Brama, van FC Twente.

Fotografie van de winkel en de klanten.

De zakelijke klant met de adviseur van Univé.

Sfeerbeelden van kantoor en personeel.

Campagnefotografie Wonen met Univé.

This is where
you come in.