Portretfotografie en sfeerfotografie

 

Explorius zocht een fotograaf die nieuwe beelden wilde maken voor o.a. de website, en al snel merkte ik dat zij op zoek waren naar een fijne uitgebreide beeldbank zodat ze eigen beeld kunnen gebruiken bij de diverse uitingen.

Uitgevoerde diensten
  • Portretfotografie
  • Sfeerfotografie
  • Conceptontwikkeling
  • Productie

Explorius zocht contact met mij, en al snel merkte ik dat zij op zoek waren naar een uitgebreide beeldbank zodat ze weer beelden hebben om uit te putten, maar ook fijne en echte portretten van de medewerkers. Paddy Snijders van Explorius vertelt:

 

“Wij hadden geen beeldbank maar enkel portretfoto’s door onszelf gemaakt. Deze foto’s weerspiegelden echter niet de personen die erop stonden en al helemaal niet het bedrijf.”

 

“Als vastgoedontwikkelaar word je al snel in een ‘jasje-dasje’ hokje gezet terwijl wij dat verre van zijn. Wij vonden het dan ook echt belangrijk dat in de nieuwe foto’s onze identiteit goed naar voren kwam. Echt, puur en gewoon no-nonsens. Wij doen ons werk met ontzettend veel plezier en willen dat ook laten zien.”

 

 

“Voor de portretten van alle medewerkers en voor de sfeerfotografie van ons kantoor waren we opzoek naar een fotograaf. Na lang zoeken op internet, en het voorbij zien komen van vele portfolio’s, kwamen wij Babs tegen. Haar foto’s spraken ons direct aan en sprongen er gewoon ook uit. Spontane foto’s die echt de identiteit van een bedrijf weerspiegelen. Geen gelikte plaatjes maar gewoon pure beelden en oprechte emoties. Dit is precies wat wij zochten en waarom we ook voor Babs hebben gekozen. Na het eerste telefonische contact zat het gelijk goed. Geen seconde getwijfeld en gelijk een datum gepland voor het uitvoeren van de fotoshoot.”

 

“Ons kantoor is relatief klein dus we wisten niet wat er precies mogelijk zou zijn maar het heeft onze verwachtingen overtroffen.”

“De dag van de fotoshoot verliep prettig. Babs hield er goed de vaart in en stuurde ook goed aan. Iedereen heeft daardoor diverse en meerdere portretfoto’s waar hij/zij ook echt blij mee is. Leuk om te zien was dan ook dat na het ontvangen van de foto’s bijna iedereen, uit zichzelf, op LinkedIn zijn/haar profielfoto aanpaste met de nieuwe foto. Dit laat ook wel zien dat iedereen echt blij was met de foto’s. Daarnaast zijn we ook ontzettend blij met de sfeerfoto’s. Babs wist leuke plekken te vinden en heeft veel creativiteit. Ons kantoor is relatief klein dus we wisten niet wat er precies mogelijk zou zijn maar het heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie overall was echt top. Een hele ontspannen ochtend. Babs dacht fijn mee en wist het precies zo vast te leggen hoe wij het voor ogen hadden. Babs snapte ons en wist gewoon wat we zochten zonder dat we dat we dat eigenlijk zelf wisten.”

 

 

– Paddy Snijders van Explorius

Wil je ook eigen en uniek beeld voor jouw organisatie?